Jonna Lidström.

Lycka.

Publicerad 2012-06-27 21:20:27 i Blandat,

Jag vill bara säga att jag har kommit på vart jag gillar att träna allra mest. Att ta en springrunda i skogen en solig kväll, det FINNS ju inget härligare!
Då lockar inte gymet alls alls, och det känns som att man kan springa hur långt som helst när man bara ser grönt och lummigt, uppförsbackar och nerförsbackar. Tusen gånger bättre än löpbandet och jag längtade tillochmed till träningen efter jobbet och Det är inte alltid man gör. Något som underlättar väldigt mycket är att ha peppande musik i öronen, då springer man ännu fortare.

Vad viktigt det är att röra på sig, man mår ju så mycket bättre när man gör det. Bara man hittar det som funkar för en själv, sen blir det lite som ett beroende. Man måste ha det för att fortsätta må så bra som man gör :) 

Nu ska jag fortsätta kolla på Vänner, jag har börjat om på säsongerna och kollar flera avsnitt om dagen om jag har tid. Det går ju inget vettigt på tv (förutom allsång på skansen haha) så då får man underhålla sig själv :) 




Äntligen midsommar!!

Publicerad 2012-06-24 21:19:54 i Blandat,

Och som tradition brukar vi vara i mina föräldrars sommarstuga och mysa. Och det har varit helt underbart även denna gången :) Trots att det inte var riktig sommarvärme så var det ändå sol och uppehåll så man kunde vara ute och det var härligt! Denna helgen har jag skrattat, ätit, umgåtts, promenerat, sett en älg, skjutit luftgevär och bara myst, och det har varit toppen!! 


























Tack alla fina för denna härliga helg! <3

Tjejkväll!

Publicerad 2012-06-19 21:18:24 i Blandat,

Nu när min goda vän Helena flyttat tillbaka till Jönköping efter 1,5 år i Göteborg kan vi återuppta lite tjejkvällar med mina mysiga tjejer. 

Så nu har vi träffats rätt ofta det sista och det är ju så härligt att bara kunna ses en kväll utan att det måste bli så komplicerat. Barndomsvänner är verkligen sanna vänner och vänner som man alltid kommer ha <3 Så underbart!





Mysigt hos Helena igårkväll :) Och sedan catchade jag upp med henne och Emelie över lunch idag:) 



Sedan slutade jag lite tidigare från jobbet i eftermiddags och passade på att åka till Ikea en sväng och köpte lite braatthagrejer :) Bland annat spetsgardiner som jag har funderat på att skaffa länge nu, så idag slog jag till och åkte hem och la upp dem direkt så jag kunde hänga upp dem :) 


Sedan sprang jag en runda i naturreservatet, jag hade kunnat springa hur länge som helst idag kändes det som! Vilken energi man får av sol och värme :) Sedan fick det bli lite jordgubbar och mjölk till kvällsmat och nu lite fotboll på tv. 

Sov gott vänner!


Borås djurpark

Publicerad 2012-06-19 21:11:27 i Blandat,

Lowa fick ett gosedjur av mamma och den katten höll hon hårt i resten av dagen :)




Spaning på rosa fåglar!





Gosade lite med djuren i barnens zoo.



Tigrarna fick lite käk.



Lowa hade en vagn med såklart var det mycket skojigare att åka i kärran ;)



Och mitt favoritdjur av alla, giraffen! 



Vi hade en riktigt härlig dag :) 


Livsnjutare!

Publicerad 2012-06-19 20:59:11 i Blandat,

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, men allt är bara bra :) 
Det rullar på fint på jobbet, sommaren är här (iaf enligt kalendern), midsommar är i helgen och nu är det bara några få dagar till min kille kommer hem från fotbolls-EM. 

Tiden går fort här hemma ändå, full rulle på jobbet och sedan massa härligt mys med vänner och familj.
I helgen var jag hemma i Sävsjö och hade det härligt, och i söndags var vi på Borås djurpark. 
Jag har kommit på att giraff måste vara det finaste djuret, deras färger är ju så underbara! Och så verkar de så lugna ocb vänliga :)

Bild från cab-rundan i fredagskväll!



Och mysfrukost i lördags!


Fin dag!

Publicerad 2012-06-08 22:21:55 i Blandat,

Det hade jag i onsdags på nationaldagen :) Då åkte jag till Växjö och umgicks med några godingar.
Jag, mina storasyster och lilla Lowa hade mysigt på Öhrs lantcafé där vi möttes upp och tog en fika. Vi kollade även in i den mysiga butiken där och köpte varsina Lisbeth Dahl-ljusstakar!

FINA





FIKAMYS



Sedan åkte vi hem och gjorde god lunch och lekte litegrann :) På eftermiddagen gick vi en runda Lowa passade på att sova en liten stund så jag kunde klippa Lina och prata lite vuxenprat.
När hon vaknade var hon alldeles snuffig och gosig och låg i min famn och mös en lång stund. 
Underbara lilla tös!



Mycket bloggande om denna goding, men hon ÄR ju så fantastisk! 

Nu ska jag återgå till min pojkvän som kollar på fotboll, och det är inte ens Sverige som spelar, suck! Haha, jag förstår verkligen inte det där med sport alltså.
Ha en mysig fortsatt fredagkväll!




Sommar!

Publicerad 2012-06-04 20:31:35 i Blandat,

Nu är det ju faktiskt juni och sommarmånad. Det har börjat grillas, solas, ätas glass med mera. Men allt sånt blir man ju bara sugen på när det är fint väder. Nu när det är 12 grader och regn så vill man bara sitta inne med en film och en massa godis haha. Det får man göra ibland det med ju!

Helgen som var gick riktigt fort. Jag träffade fina Helena i fredags efter jobbet och fikade och pratade ikapp oss. Hon bor ju i stan nu igen. UNDERBART!!
Sedan i lördags var jag och Simpa på liten shoppingtur i stan, sedan blev det en mysig runda till Gränna. Där köpte vi glass vid hamnen och fick lite sol att njuta i iallafall:)



Sedan var vi en sväng på Rix fm-festivalen och spanade in lite folk med ett par goda vänner. Sedan gick vi allihop ner till piren och åt en god middag :)

Söndagen tillbringade jag hos mina kära föräldrar. Jag åt god söndagsmiddag, powerwalkade med mor min, åkte en runda med bilen och sedan hade vi lite myskväll! Thanks!



De har så fint hemma mina kära föräldrar. Lite stulen inspiration :)

Ha nu en fin kväll!!


Äntligen internet som funkar!!

Publicerad 2012-06-04 20:20:31 i Blandat,

Nu har jag väntat länge för att få ett internet som funkar.. därav min dåliga uppdatering den senaste tiden!
Så ursäkta min kära vänner, men här kommer lite update!

Jag har börjat på en ny salong i stan som heter Hairtime, den ligger på smedjegatan i city. Jag trivs som fisken i vattnet och det är riktigt goa frisörer jag jobbar med :) Lite ändrade arbetstider med och det passar mig alldeles utmärkt!

Sen har jag varit hemma på lite mors dag-kalas förra helgen som jag bara måste lägga upp lite bilder på!



Söta Lowa med sina solbrillor på väg till en marknad och mina fina "stora"syster :) 



Mumsig dessert hos mormor&morfar och härligt häng ute i trädgården!



"Le ditt största leende Lowa" :) Och det gjorde hon hihi.. 





Mina fina föräldrar i cabben på en åktur ;) Och lite gött häng på bryggan vid sjön!



Och sötaste tösen tog sitt första dopp ute för året :) Det var en mysig helg och riktigt varmt och somrigt också. Så får det gärna vara alla helger framöver.. eller varför inte hela sommaren istället!


Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela