Jonna Lidström.

2012, vilket år!

Publicerad 2013-01-13 22:01:50 i Blandat,

Ja 2012 är verkligen ett år att minnas :) Det är så mycket som har hänt detta året och jag har jättemycket att vara tacksam för.
Jag har börjat nytt jobb, fått ett till syskonbarn, prövat spinning för första gången i mitt liv, blekt hårtopparna, kört bilen i biltvätt utan hjälp av min käre far, blivit sambo, börjat lägga mig senare än 22.30, kommit ihåg att vattna blommorna innan de dör och 15 dagar innan nytt år blev jag även förlovad.

Vilket ÅR! Så underbart :)

Och 2013 ser ut att bli ett riktigt härligt år det med! 

---------

I lördags fick jag möjligheten att vara tillsammans med mina fantastiska syskonbarn.
Vi hade en blöt förmiddag i badhuset 






Sedan åkte vi till mor&far och hade en fortsatt mysig eftermiddag. Man blir ju helt slut efter några timmar i badhuset :)






Tack för en toppendag!
-----

Idag har vi haft en lugn söndag hos oss. Min käre fästman har tenta på gång så det har mest varit plugg inför den för honom idag. 
Men vi slog till med en kebabpizza till lunch, kanske inte det bästa före träning. Jag kände mig helt stum i kroppen på mitt fys-pass nu ikväll haha. Men det var det värt :) 
Vi åt iallafall nyttig mat ikväll med råris, mangokyckling och grönsallad. Jag skämmer bort min lille pojk haha.. 

Nu ska jag fortsätta min ensamstund i soffan (S pluggar i sovrummet) med liten titt på en serie jag börjat följa, pretty little liars. Väldigt tjejig men ack så spännande!



Jag gjorde även lite varm choklad till oss med marshmallows i, mums!

Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela