Jonna Lidström.

Röd dag

Publicerad 2014-05-30 08:02:45 i Blandat,

Vad härligt med röda dagar i kalendern :) Och vad passar väl bättre än att börja en solig dag med en joggingtur? 
Efter rundan passade jag på att njuta i solen en stund och bara insupa den härliga morgonen!
 
 




Sen efter lite dusch och fix kom min kära vän Evelina upp till mig och vi tog bilen och åkte på en utflykt till Gränna. Vi började med en klassisk räkmacka uppe på Grännaberget, såklart tog vi de ca 240 trappstegen upp till toppen. 




Väl nere bland butiker och caféer köpte vi lite italiensk glass och satte oss i solen lite till :) Sen strosade vi runt i stan och gick även ner till hamnen och spanande på lite folk. Vilken toppendag! 


 

Lyckligt.

Publicerad 2014-05-27 08:16:20 i Blandat,

I söndags var det en såndär underbart härlig kväll. Jag och Sims spelade minigolf och åt glass på eftermiddagen, riktigt somrigt! Och nu säljs det jordgubbar vid mataffärerna och det är verkligen sommarkänsla över det! 
34 dagar kvar till semestern står det på en app på min mobil. Inte sjukt länge kvar!
 
112 dagar kvar till mitt bröllop står det också på appen. Inte heller sjukt länge kvar :) Vilken längtan att få gifta sig med the love of my life! 
 
Nätet är verkligen en bra inspirationskälla. Inte riktigt min stil detta men ändå vackert :)
 
 
Ha nu en fin onsdag!
 

Sommar sommar sommar!

Publicerad 2014-05-25 16:52:17 i Blandat,

Det kan ingen tveka på att det är nu iaf :) Idag har jag legat ute i solen några timmar och det var helt underbart varmt och skönt. Jag hoppas att alla kunnat njuta av det fina vädret på ett eller annat sätt denna helgen iallafall.
 
Igår var vi på bröllop och det var helt fantastiskt! Det var verkligen en vacker vigsel och sedan följde en lyckad och härlig bröllopsfest! 
 
 
 
Ser fram emot en härlig vecka!
 
 

Vacation!

Publicerad 2014-05-18 15:02:48 i Blandat,

Wihoooo så härligt vi har haft det den senaste veckan. Det har varit så skönt med en veckas avkoppling, inga tider att passa, god mat och härligt umgänge.
Under resan fyllde både Simon och min pappa år. Det firades såklart med sång och presenter till båda två. Tårta hade mamma bakat hemma och jag gjorde två nutellasemifreddo när vi var i huset.
 
Det var ett maffigt hus vi fick äran att flytta in i en vecka. Det fanns möjligheter att spela både pingis och biljard, dart m.m. Sedan fanns det också en pool med jetstream och en jacuzzi som vi badade i varje dag, vilken njutning! Vi åkte till Odense en dag som är Danmarks tredje största stad. Där kikade vi i lite butiker och strosade runt på gatorna. Här kommer lite bilder som berättar mer :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Danmark är verkligen fint och har en speciell miljö som är rogivande. Och efter denna veckan har man fyllts på med energi, glädje och kärlek särskilt från de två små liven som är helt fantastiska!
 
Ha en skön söndagkväll!

Vår?

Publicerad 2014-05-05 20:11:21 i Blandat,

Ja nu har man ju firat in våren också, det hör ju liksom till att åka och kolla på en eld, lyssna på fyrverkerier och gamla goda svenska sånger.
 
På valborgsmässoafton var jag lite sjuk och hängig men vi åkte ändå iväg en sväng och såg en lite brasa iallafall :) Det var ganska sent när vi åkte till Sannabadet, men det var ändå lite folk där som bara stod och tittade och lyssnade på elden.
 
 
 
Nu har jag 4 dagar kvar att jobba innan det vankas lite lediget. SÅ härligt ska det bli! 
 

Godmorgon!

Publicerad 2014-05-02 08:05:17 i Blandat,

Idag är jag lite piggare och ska snart bege mig till jobbet. Ikväll bär det av till vänner för grillning och mys.
Jag har gjort en nutellasemifreddo som jag ska ta med mig. 
 
 
Ha en härlig helg allihop!
 
 
 

Älsklingar.

Publicerad 2014-05-01 16:27:19 i Blandat,

Just i detta nu sitter jag och snörvlar och snyter mig för fulla muggar med lite febrig och seg kropp. Vilken tur att man är ledig idag så man får tid att kurera sig.
 
Men förra helgen var jag och sov över hos min syster och hennes familj. Alltså dem ungarna är ju helt underbara (trots att de smittar ner en ibland, haha)
 
Vi hade en mysig helg med världens skönaste väder som innebar sol i bikini, promenad, grillning, studsmattehoppning, kubb och badmintonspel, fika vid Öhrs lantcafé och annat gött. Vi kollade även in den mest spännande film jag någonsin sett på kvällen så vi alla fick lite svårt att somna haha. Prisoners heter den om ni är sugna på spänning!
 
 
 
Fredagen tillbringades med denna snygging vid en fotbollsplan i kvällssolen :)
 
 
En fantastisk helg var det att lägga i minnet. Nu ska jag fortsätta med min vila i soffan och invänta mannen från jobbet, sen ska vi göra hemmagjorda hamburgare. Mums!
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela