Jonna Lidström.

Missoni.

Publicerad 2012-09-27 08:51:49 i Blandat,

Godmorgon!

Passar på attt blogga om min fina tröja jag lyckades roffa åt mig i tisdags :)
Missoni som gett ut en kollektion ihop med Lindex och samtidigt skänker de pengar till bröstcancerfonden. Mycket bra tycker jag! En oversize stickad tröja som är så härlig!

   

I helgen åker vi till Stockholm på bröllop för vänner. Det blir trevligt med en helg i huvudstaden :)
Ha en toppen helg allihop!




Härliga helg!

Publicerad 2012-09-23 14:10:49 i Blandat,

Vad härligt det är att löven börjar bli lite oranga och att luften är sådär kall och hög. Det gillas skarpt! Jag tycker verkligen om hösten. Den känns så kravlös och härlig i väntan på julen. 

Våren är ju underbar med, men på något sätt så är hösten mindre stressig och man har liksom inga förväntningar på samma sätt som på våren när det är så mycket man vill hinna med. Och så fort solen tittar fram ska man ut med näsan i vädret. 

Igår jobbade jag till 14 och sen åkte jag hem till min fina vän Helena och vi gick en timmes promenad i regnet. Det var riktigt skönt att komma ut och sen njöt man verkligen av värmen inomhus efter rundan. 
Vi gjorde nog världens godaste paj och njöt av varje tugga, så hungriga var vi! Och kvällen avslutades med lite filmmys i soffan, en riktig tjejfilm och massa fniss och skratt blev det. Härlig kväll!

Idag har jag hunnit med att tvätta, gå på söndagsmöte och handla mat :) Nu blir det lite slapptid i soffan innan jag ska iväg på ett träningspass - cirkelfys blir det idag! Gött med lite styrketräning!
S jobbar men tror det blir lite myskväll framför x-factor senare och lite god mat ska lagas efter träningen. 

Ha en fin söndag alla godingar!



Ljus är ju så mysigt, tänds varje kväll nu!


Sämst!

Publicerad 2012-09-21 22:21:00 i Blandat,

Har jag varit på att uppdatera, jag vet!

Och det har hänt så mycket roligt :) och jag tänkte ge er en liten bilduppdatering. Förra helgen var jag på 3 års-kalas för världens sötaste lilla favorit!


















Sessan somnade sött i min famn i slutet på kalaset. Underbart med massa barn-gos! Det gillas :)

By the way så har jag färgat bort min "ombre"-färg och gjort det mörkt igen som ni ser. Höst-hår!





Ha nu en bra helg! Det ska jag ha :) Puss och kram


Sköna helg och trött måndag.

Publicerad 2012-09-10 08:02:32 i Blandat,

Helgen har varit toppen! Jag har varit ledig och verkligen njutit och varvat ner. Helt underbart.

I fredags kväll fick det bli en powerwalk efter jobbet med min fina vän Helena, sedan åkte vi hem till henne och käkade god mat och kollade på film. En helt perfekt fredagskväll i mina ögon.
Det är liksom vad man känner för efter en jobbvecka, goa vänner och lite nervarvning. (pensionärsvarning kanske? so what.. haha)

Lördagsmorgon fick bli en slö morgon, med lite filmmys och frukost i sängen. 
Sedan passade jag på med lite städning och annat innan jag och S åkte mot svärisarna för lite eftermiddagsfika och mys. 
Sedan taggade vi lite kompishäng i Herrestad. Där lagades det risotto (svårare än man kan tro) och åts lite annat smått och gott. Kvällen avslutades med lite bubbelbad under stärnklar himmel, inte helt fel det heller. 

Ja och så har vi fina söndagen som verkligen var chill och vi sov över hos svärisarna på landet. Sovmorgon, gamla avsnitt av Skärgårdsdoktorn, god söndagsmiddag och powerwalk i skogen. 
När vi väl kom tillbaka till Jönköping tog vi med oss en pizza hem och kollade premiären av X-factor. Ja vad ska man säga, det kändes väldigt mycket som Idol. Men kan nog bli lite bättre i längden med coacher och annat. Så det ska bli kul att följa :)





Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela