Jonna Lidström.

Ta om hand-dag.

Publicerad 2012-05-15 22:02:40 i Blandat,

Ja idag har jag tagit hand om både mig själv och lägenheteb. Ibland behöver man tas om hand liksom, för att pigga upp sig själv och få lite extra lyckorus.
Morgonen började med massage kl 10, det var riktigt skönt och välbehövligt. Eller ja det gjorde lite ont också, men det blir ju skönt efteråt haha ;)

Sedan har jag fyllt på mitt kära kylskåp, städat lite och tvättat. Sånt mår man också bra av, det är skönt med rent och fräscht i hemmet. Även ordning och reda :) 

Ikväll blev det ett träningspass, intervall/flex på friskis och svettis. Jag testade det för första gången och det var SJUKT jobbigt. Jag fick till och med flimmer för ögonen en kort stund. Det är dumt man tänker så mycket på att göra övningarna rätt att man glömmer bort att andas. Inte konstigt att man inte får nåt syre till hjärnan då ;) haha. 

Så nä, jag kommer inte kunna gå imorgon eller kommande veckan men det var det värt. Lite mer såna pass tack så man känner att man lever. Underbart!!



Sedan har jag faktiskt bakat chokladkaka idag också och gjort egen musli ;)
Chokladkakan fick mig att tänka på morfar som alltid gör sån god och saftig chokladkaka, det är mums! 

Ha en bra kväll vänner!



Hipp hipp hurra!

Publicerad 2012-05-11 09:05:41 i Blandat,

För det är Simons födelsedag :)
Ha en underbar dag älskling!!



Igår var jag ledig så jag hade tid och göra lite mysigt till Simpa som fick sin födelsedagsmiddag igår, och ikväll får han presenterna. 



Grattis till examenn-ballonger ;) haha.. de var de enda jag hittade så det fick duga ;)



Grattis stekarn!! :) Älskar dig!


Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela