Jonna Lidström.

Ljus!

Publicerad 2013-02-28 21:38:50 i Blandat,

Vilka härliga känslor man får i kroppen av att solen skiner. Det går bara inte att förneka :)
Idag var solen riktigt varm och skön också (om man satt i lä)

Jag var ledig på förmiddagen idag och passade på att gå en timmes promenad. Jag njöt av denna vyn bland annat! 



Och nu när den riktigt kalla vintern kanske börjar ge vika så passar det väl alldeles utmärkt att unna sig en ny lite tunnare jacka att strosa runt i. :) Så dunjackan (till höger i bild) får nog hängas in i garderoben ett tag framöver! 

Och imorgon är det fredag, underbara fredag! Jag jobbar dock på lördag men det gör inget. Fredagskvällen känns ändå som ett avslut på veckan och man går ner i varv och laddar batterierna. Senare i helgen ska jag träffa lite härliga familjemedlemmar på kalas och mys. Hoppas på fortsatt soligt väder också :) 

Ha det gott!!


Pssst!!

Publicerad 2013-02-23 19:59:54 i Blandat,

Jag måste bara visa min bukett som jag fick av min prins på alla hjärtans dag.



Still going strong, såhär ser den ut efter en vecka :)



Och mer och mer slår den ut, blomma efter blomma. Vilken bukett alltså :)

Lördagsmys.

Publicerad 2013-02-23 19:56:47 i Blandat,

Här hemma är det lite sjukstuga med min baby som har haft feber i flera dagar och jag har förkyldning som aldrig vill ge sig. Så idag har det blivit vila, vila och vila. 
Pysslat lite här hemma och bara hängt egentligen. Och nu har jag fixat lite lördagsmat till oss. Varm smörgåstårta som blev hur god som helst :) om jag får säga det själv haha.



Och nu blir det chips, morötter och dipp till melodifestivalen. En riktig hemmakväll för oss i soffan.


Ha det så bra allihop och njut av kvällen :)


Brunch

Publicerad 2013-02-19 09:47:00 i Blandat,

Vad fint det är med vänner! I söndags morse träffade jag två av mina fina vänner över en brunch på Bryggan. Ett mysigt café precis vid munksjön där folk alltid flockas efter klockan 11 på söndagar. Perfekt ställe att äta en sen frukost på eller lite förmiddagsfika och njuta av helgens ledighet!.






Idag är jag ledig och det blir en lugn och skön dag. Ingen träning på grund av halsont, bäst att vila sig helt frisk först. Men jag tror jag ska göra lite müsli iallafall och göra lite vårfint här hemma. 

Ha en fin dag!

Bebisgos!

Publicerad 2013-02-13 09:00:49 i Blandat,

Igår hade jag en ledig dag från jobbet och passade på att åka till Växjö. Där träffade jag mina små söta syskonbarn. Vi hade en supermysig dag ihop och det blev mycket pussar och kramar :)
Det blev såklart en semla till kaffet och massa lek och bus!












Lite suddiga bilder, men så blir det när man är in action :)
Tack för en härlig dag mina godingar!

Vemdalen!

Publicerad 2013-02-06 16:33:06 i Blandat,

Semestern i Vemdalen rullar på fint! Vi åkte uppåt i lördags och bodde i en stuga bara ca 40 min från backen. Det var så att vi bara skulle kunna åka skidor direkt på söndag morgon och slippa slösa bort söndagen som en åkdag :) Sen fick vi "det riktiga" boendet vid 15.00 i söndags och har bott här sen dess :)

Det är supermysigt här uppe i skogarna. Vi bor mitt i backen så man har en underbar vy ut ifrån lägenheten. 








De första två dagarna åkte vi skidor, sedan hyrde vi skoter igår en heldag och irrade runt uppe på fjället :) Det var lite dimmigt allra längst upp, men vi hittade till en stuga och kunde äta lunch mitt på dagen och ladda batterierna. Sedan körde vi skoter i några timmar till. Det är en riktigt rolig grej att göra, skönt att vila benen lite en dag också :)











Idag var det lite kallare och det hade snöat ca 10 cm inatt så backen var full av nysnö. Men vi har åkt som tokar ändå och man njuter verkligen i den här miljön :)







Men just i detta nu sitter jag och har en liten återhämtning efter skiddagen. Nyduschaad och nybastad är det viktigt med lite påfyllning, äpple och vatten :) Och ikväll blir det hemmagjorda hamburgare och massa strips. Wihooo! Vi bara myser och myser och det slinker ner en hel del marabou-choklad också ska ni veta.
Hoppas ni har det bra! Kramar 

Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela