Jonna Lidström.

Stockholm och Växjö.

Publicerad 2012-03-29 12:00:40 i Blandat,

Ja vi fick en riktigt härlig helg i Stockholm med Simons familj.
Vi åkte upp rätt tidigt lördags morse och började med lite lunchmys hos den ena systern med familj.
Eftermiddagen tillbringades vid restaurang Vinterviken där det även fanns ett mysigt trädgårdscafé. Vi satt där ute, fikade och umgicks allihop och samlades upp med fler syskon och familjemedlemmar. Solen sken och det var riktigt härligt! 

På söndagen var det barnvälsignelse för lille Max. Efter kyrkan bjöds det på smörgåstårta och fika hemma hos familjen Thörewik, det var fullt med härligt folk och massa söta små barn. 
Vi fick en toppenhelg upp i Stockholm och vi kunde verkligen inte ha haft bättre väder. Det var toppen!
Kul med lite miljöombyte med och komma iväg :) 

Jag var även ledig i måndags och då passade jag och min kära mamma på att åka till Växjö. Vi hämtade underbara lilla Lowa på dagis och hade en mysig dag med henne. 
Jag hann även med att träffa storasyster en stund och beundra hennes växande mage :) hihi



Vi gick en runda i skogen efter maten och Lowa fick sig en lite sovstund, vad härligt det är med skogspromenader!



Det var en riktigt härlig dag som avslutades med en cykelrunda och fika i Växjö innan vi begav oss hemåt igen.

Nu är det ju snart påsk och jag ÄLSKAR påsken! Jag har så många härliga barnminnen från påsken, så nu har jag så smått börjat göra lite påskfint. Ha en bra dag i solen alla!




Vårkänslor.

Publicerad 2012-03-21 08:51:50 i Blandat,

Idag lyser solen på oss och vi ler:)


Igår hade jag en ledig dag och började den med lite sovmorgon, till nio är sovmorgon för mig :)
Sover jag längre känns det som att jag sover bort hela förmiddagen. 

Sedan tokstädade jag i lägenheten, det är så skönt att få rent och fint! Jag passade även på att baka lite bröd, mums med lite nyttigt hembakat bröd. Man blir ju så trött på allt köpe-bröd som smakar likadant alltså.

På eftermiddagen gick jag på massage och sedan lagade jag lax och couscous-wok till S kom hem från jobbet. 
Myspys!

Idag jobbar jag eftermiddag på jobbet och sedan ska vi tjejer ut och käka tapas. 
Ciao!




Ny vecka!

Publicerad 2012-03-19 09:01:18 i Blandat,

Ja då laddar vi för en ny vecka igen! Och hoppas på mycket sol och fint väder denna veckan, som avslutas i Stockholm på söndag. Vi åker dit i helgen och träffar Simons syskon och familj, mysigt! Då hade det varit härligt med vårkänsla och värme när man strosar runt i huvudstaden :)

Helgen har svischat förbi väldigt fort. I lördags var vi på bio på Kvarteret Skatan, en galet flummig men rolig film. Jag tycker den humorn är rolig, men kanske inte är en biofilm egentligen. Dock värd att se!




Nu blir det jobb hela dagen till 20, och imorgon är jag ledig. Då blir det lite tvättning, städning gå på massage och försöka VILA lite med. Så min dumma förkyldning försvinner för gott och man får känna sig helt pigg igen! Jag är så sugen på att träna massa pass, springa i vårsolen och det ska jag göra så fort jag är frisk :)

Ha nu en bra måndag!

Life as we know it.

Publicerad 2012-03-15 18:25:48 i Blandat,

Ja livet är som livet är.
Det är mycket positivt, härligt och underbart med livet. Det är även ibland som man möter hinder på vägen som inte alltid är lika roligt. Därför är det så viktigt med människor runt omkring en som ger stöd, närhet och kärlek. Det är dem man upplever allt det underbara med och även det jobbiga. Det är i sådana stunder man blir tacksam för det man har. I mitt liv finns även Gud som jag tror på och älskar, och det är så härligt att alltid ha en extra stark hand att hålla i emellanåt. 
Livet är som livet är. Men jag är tacksam.

--------------

Idag har jag varit ledig och haft vilodag. Min dunderförkyldning har satt sina spår så att säga hehe.. Men jag har sovit länge, kollat på film, lagat mat och vilat. Nu ska jag nog äta lite godis och vänta på att älsklingen ska sluta från jobbet. 
I helgen blir det också jobb och inget annat särskilt inbokat, det blir nog lite spontant. Kanske en bio på lördag om vi orkar och känner för det :) 

Åh det finns så mycket fint på H&M:s hemsida så man blir ju alldeles tokig. Jag ska nog gå in och spana lite där nu och bara sukta efter alla vårfina kläder hihi. 


Mina vårfavvisar!


Nu välkomnar vi våren!

Publicerad 2012-03-12 11:08:23 i Blandat,

Så är man på banan igen, hemma i fina Jönköping. Här är det grönt, soligt och vackert vårigt.
Semestern har varit underbar och jag har haft en så fin vecka min min kära familj och släkt. Det blir lite som ett vakuum när man kommer hem till en lugn lägenhet, istället för ett stort hus med 11 personer i det haha. Allt har gått så bra och jag saknar er redan :) 

Men ändå underbart att komma hem till min kära pojkvän och få pussa på honom lite. Mys! Idag börjar jag lite senare på jobbet, så jag har hunnit med att tvätta och göra vårfint i lägenheten. Köpt påskliljor och andra fina blommor. Och hängt ut tvätten på balkongen, ljuvligt med sol alltså!



Nu ska jag snart göra lite lunch, ha en härlig måndag!!

Skidresa!

Publicerad 2012-03-08 18:34:41 i Blandat,

Nu är vi här uppe i Lindvallen och har det så mysigt! De tre första dagarna har vi haft klarblå himmel och sol. Och nu har det varit lite disigare de senaste två dagarna, men det har ändå varit perfekt skidväder. Inte alls kallt, utan endast ett par minusgrader :)

Vi är ett härligt gäng på 10 vuxna och en lite goding på 2,5 år. Lilla Lowa har åkt skidor för första gången och hon är ju helt grym på det!! Det är iallafall kul i en timme eller så ;) 

Vi åker skidor, äter, fikar och myser. Igårkväll var vi tjejer iväg på en mysig tjejkväll. Vi åt lite gott och hade väldigt roligt. Kul med lite tjejtid också! 

Imorgon ska en del av gänget åka skoter och några gå och bada i äventyrsbadet. Sedan blir det nog lite skidor på eftermiddagen och discobowling på kvällen! Fullt ös här med dessa underbara människor :) Här kommer lite bilder, håll till godo!











Nu - back to kvällsmys!!





Here we come!

Publicerad 2012-03-01 21:45:30 i Blandat,

Nu är det inte långt kvar!!!
På lördag drar vi till fjällen :)
Det är så mysigt att åka på skidresa. Det är inte bara skidåkningen som är härlig, allt annat runt omkring också. Som att komma hem på kvällen och äta god mat, slappa i underställ och basta. Det är såå härligt. Man får äta vad man vill också när man varit ute i backen hela dagen och tränat ;) haha. Bara det är ju njutning!!
Vi ses vänner <3

Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela