Jonna Lidström.

Family time.

Publicerad 2014-01-27 21:19:08 i Blandat,

Helgen började jag med ett skivstångspass på Friskis. Det var ett underbart sätt att börja helgens ledighet!
Sedan fick jag skjuts till familjen med ett par vänner hem och sen kom min sambo lite senare på kvällen efter jobbet. 

Vi hade en mysig dag med fikastund och en rörlig stund ute i den lilla snön som fanns. Man kan faktiskt åka pulka på mindre snö än man tror ;) Och tycka att det är väldigt roligt till och med!
 
 
 
 
 
Lite senare kom lite fina människor ur släkten och vi gratulerade min svåger Aron som fyllde år. Det blir numera fullt ös när vi ses allihop. Särskilt med två småttingar och en hund också :)
 
 
 
Förresten.... NU har vi bokat.... 
 
 
Wihooooo! Så den åker vi på i april och tillbringar en härlig helg med S syskon, med familjer i Stockholm. Det kommer bli toppen. Hoppas på lite vårig värme då också :)
 
God kväll
 
 

Hockey.

Publicerad 2014-01-20 21:40:35 i Blandat,

Helgerna går alltid supersnabbt, och denna gjorde också det. Men det var en riktig toppenhelg  :)
I fredags var jag och sambon på bio med ett härligt gäng vänner, vi såg Hundraåringen, käkade mat på stan och sedan lite kaffe hos oss tills det slog om till lördag. 

Efter lite härlig och go sömn gick jag sedan till jobbet och hade en kul dag med fina kunder! Det är så roligt att ha en dag inbokad med stamkunder, man känner sig lite extra viktig på något sätt! 
 
På kvällen mötte jag upp kollegorna för en kväll i en loge med VIP-platser till Hv71s möte med Brynäs. Tyvärr slutade matchen med förlust i straffar, men det var ändå riktigt grymma platser och en spännande match!
 
 
 
Nu laddar jag för en grymt bra vecka! 

Vintrigt.

Publicerad 2014-01-15 22:25:05 i Blandat,

Idag blev det lite spontant besök i lilla hemstaden. Jag skulle fått upp min syster hit och vi skulle färgat håret på henne och tränat på Friskis m.m.... Men istället så åkte jag till henne och min kära mor, som också var ledig idag. 
 
Det blev en fika hos mormor och morfar och en snabbtitt i min kusins nya, fina boende :) 
Eftersom solen tittade fram så fick det bli en härlig långrunda i naturen och den vackra vintervärlden som kommit fram nu. I solen blir allt så vackert!
 
 
 
 
Sen blev jag bjuden på sjukt god mat och fruktsallad ... en riktig vardagslyx!
Love you guys <3 
 
 

Utrensat!

Publicerad 2014-01-12 22:16:00 i Blandat,

 Nu har minsta lilla spår av julen dammsugits upp. Det var riktigt kämpigt att såga ner granen och SÅ barrigt det blev! Men som sagt nu är allt borta och då kom ju snön tyvärr. Visst är det mysigt men man hade ju så gärna haft snön till jul. Wellwell, bättre kanske att få lite vit början på året istället för grått och regnigt :)
 
Lite piff i hemmet.
 
 
Igår gjorde jag min livs första pulled pork, en fläskkarrégryta som ska koka 5 timmar och sen drar man isär köttet. Man blandar det med vätskan man kokat det med så blir det riktigt saftigt och gott.
 
 
 
Kvällen avslutades på topp med Hobbit 2 och snygga 3D-brillor! Vi var rätt tidiga, men sen fylldes stora salongen på med folk.. så det var inte så ödsligt som det ser ut :)
 
 
 
Vad jag älskar min fina fästman! 
 
Ha nu en underbar vecka allihop :) 
 
 

Back to basics!

Publicerad 2014-01-12 21:35:25 i Blandat,

Denna vecka har jag kommit in i alla rutiner igen och det känns riktigt bra faktiskt!
Jag har just i detta nu så sjukt ont i varenda muskel i kroppen. Jag har kört 3 hårda pass på Friskis denna veckan och det märks att inte mycket muskler fanns kvar haha. Men det är så oerhört skönt att vara igång med träningen igen!
 
Det har verkligen varit en underbar vecka och jag började den i Växjö. I måndags fick jag lite kvalitetstid med min älskade systerdotter och vi gick på bio, självaste Emil i Lönneberga.
 
Mitt fina busfrö!!
 
 
 
Jag har hunnit med fina vänner. Lite tjejmys hos Helena i torsdags, vi fick supergoda scones och sedan hallonpaj till fika. Lycka! Marie är så fin i sin lilla bebisbula också, endast
12 veckor kvar till det stora datumet!
 
 
 
I fredags åkte jag till en annan fin vän för lite catch up, det var längesen vi sågs! Jag bjöds på god pizza och fika! Livet är fort kort för att skippa godsaker!!
 
 
 
Helgens andra aktiviteter kommer i nästa inlägg :)
 
 

Gott nytt!

Publicerad 2014-01-05 18:34:31 i Blandat,

Vilken avslutning jag fick på 2013, en helt fantastisk avslutning!
 
Sälen var härligt, vädret var i mildaste lagret men det funkade ändå. Vi fick iallafall en solig skiddag av 4, det är inte fy skam. 
Vi lagade god mat på kvällarna, spelade spel, bastade och umgicks. Det är precis så semestern ska vara och inga tider att passa är ju underbart!
 
 
 
 
 
 
Nyårsaftons dag tillbringades i backen och en hel del i topp-restaurangen på grund av snöblandat regn. Men där hade vi mysigt och beställde in gulaschsoppa och sedan varm choklad till en sprakande brasa. 
 
På kvällen laddade vi upp med bastu och sen lagade vi trerätters. Toast skagen till förrätt, baconlindad fläskytterfilé till huvudrätt och limecheesecake till efterrätt.
 
 
 
 
Vi hann med lite after ski och galna upptåg i backen med!
 
 
 
Som sagt, NU är jag taggad inför ett nytt år och nya möjligheter. Jag tror att 2014 kommer bli ett år att minnas, ett riktigt kärleksår <3
 
 
 
 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela