Jonna Lidström.

SMASKENS!

Publicerad 2009-06-24 20:35:39 i Blandat,

Färska jordgubbar med yoghurtsås

Har man smakat yoghurtglass så vet man hur gott bär och yoghurt är tillsammans. Vill man vara förståndig använder man lättyoghurt och hoppar över florsockret.


Antal portioner: 4

Ingredienser

1 liter jordgubbar
2 msk strösocker
4 dl naturell mild yoghurt
mynta eller citronmeliss
florsocker

Gör så här

1. Skölj och rensa jordgubbarna.

2. Lägg hälften av jordgubbarna i en matberedare tillsammans med sockret och kör till mos. Tillsätt yoghurten. Blanda med ett par tag på momentläget.

3. Skiva resten av jordgubbarna. Fördela yoghurtsåsen på portions-tallrikar, lägg de skivade jordgubbarna ovanpå. Garnera med färsk mynta eller citronmeliss och sikta över lite florsocker.

Kommentarer

Postat av: michaela träffe

Publicerad 2009-06-25 00:12:42

Postat av: michaela träffe

Publicerad 2009-06-25 00:13:24

oj blev fel..



men WOW va gott det ser ut!! blir skitsugen!! :)

ska jag göra imorrn.. ännu en sak på dagordningen ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela