hemlagad müsli!
något alla borde testa.
det har blivit lite av en drog i det här huset.
jag saknar det om jag inte får det till frukosten.
perfekt på kvällen med lite omega 3 efter träningen med!
Du behöver:
5 dl havregryn
2 dl sesamfrön
1 1/2 dl linfrön
3 dl solrosfrön
3 dl hackade hasselnötter och mandel
1 dl flytande honung
1 dl matolja eller majsolja
sätt ungen på 200 grader
blanda alla ingredienser till müslin.
jag brukar köra nötterna i en mixer, så slipper man hacka.
lägg det på en ugnsplåt. rosta i ugnen 10-15 min tills den fått fin färg.
rör om då och då. ta sedan ut den och låt den svalna.
lägg i en glasburk med tätslutande lock.
voila, både snyggt och gott!
det har blivit lite av en drog i det här huset.
jag saknar det om jag inte får det till frukosten.
perfekt på kvällen med lite omega 3 efter träningen med!
Du behöver:
5 dl havregryn
2 dl sesamfrön
1 1/2 dl linfrön
3 dl solrosfrön
3 dl hackade hasselnötter och mandel
1 dl flytande honung
1 dl matolja eller majsolja
sätt ungen på 200 grader
blanda alla ingredienser till müslin.
jag brukar köra nötterna i en mixer, så slipper man hacka.
lägg det på en ugnsplåt. rosta i ugnen 10-15 min tills den fått fin färg.
rör om då och då. ta sedan ut den och låt den svalna.
lägg i en glasburk med tätslutande lock.
voila, både snyggt och gott!