Jonna Lidström.

2 veckors semester

Publicerad 2008-07-28 15:50:54 i Blandat,

ojojoj.
har gått så galet fort! men känns som att jag fått ut bästa möjliga av mina semesterveckor. så kändes inte så farligt att börja jobba idag igen. älskar vädret ute med. det är riktigt nice.

första veckan var det chill i stugan med la familia. tills torsdagen. då drog jag upp till eskilstuna via tåg och hängde med syster och svåger. :) lördagen gottade jag mig med amanda o västeråsare i västerås.

väl hemma igen blev det gött väder och hängde lite i stugan igen.
hade goa myskvällar med vänner och kollade på sexandthecity haha.

i torsdags morgon åkte jag, evelina, sebban och coffe till oskarshamn.
strandfestivalen nästa! vi solade på klipporna hela dagen sen drog vi till campingen o satte upp tältet. åt pizza inne i stan och sen hade vi en go kväll med ljus och chill i tältet.

på fredagen solade vi hela dagen med. klarblått ju! på kvällen kom goa elina till campingen gick på möte med oss och sen tog hon med oss hem till hennes hus och där grillade vi, badade ångbastu och badade pool! inte dumt alls. där hängde vi hela kvällen/natten haha. simon joinade oss och sen åkte vi tillbaka till campingen. 

i lördags var det fotbollsturnering. eve och jag satt och hejade på de andra godingarna som var spelade, lapade sol och badade. mmm. på kvällen gick vi på möte och lite konserter och hade det allmänt gött.
ni är helt amazing allihop!

solen sken även igår från en klarblå himmel. startade dagen med ett gott möte sen tillbringade vi resten av dagen i solen tills stranden började bli mest full av skugga. då packade vi ihop, tog ner tältet och for hemåt. en superlyckad resa på alla sätt. ni är såna guldklimpar. tack för en helt perfekt avslutning på semestern!

och världens längsta blogginlägg haha.

jobbat idag. fick sluta lite tidigare. underbart. solen har gått i moln nu dock.
men har nog fått lite nog av den för idag.
så imorn är jag ledig och ska steka rätt fett igen haha.
5 jobbdagar .. sen taggar jag för frizon! wihoo.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jonna

Med hjärtat på rätta stället.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela